fbpx

Läxhjälp i engelska NowStudy hjälper dig online

En boost i plugget - med hjälp i engelska

Behöver ditt barn hjälp med Engelska? Oavsett i vilken grad ni behöver hjälp så finns vi på NowStudy här och erbjuder effektiv läxhjälp med engelska online. Vi tror på att bygga en stabil grund i engelska som man sen kan bygga på. Många av våra handledare har själva bott i Engelsktalande länder och kan engelska helt flytande! Dessutom har vi sett till att de med sin pedagogik kommer att kunna hjälpa ditt barn nå högre språkliga kunskaper, resultat och motivation. Använd vår läxhjälp med engelska för att förbättra ditt barns resultat och motivation.

Varför välja vår läxhjälp online i engelska?

Hög pedagogisk kompetens.

Tryggt och smidigt med lugn och ro i hemmet – Vi kan hjälpa alla runt om i landet.

Genom digital läxhjälp ger vi dig mer tid till annat.

Få dina studier gjorda, vi hjälper dig. 

Motivationen höjer vi och det förbättrar dina betyg i skolan.

Hos oss garanterar vi resultat annars får du pengarna tillbaka.

Prisvärd läxhjälp i engelska

Lär dig engelska med flexibilitet och anpassning 

Handledare som själva studerat engelska.

Erfarna handledare erbjuder läxhjälp i Engelskaspråket

Vi tror starkt på att en bra kontakt och förståelse mellan elev och handledare är otroligt viktig. För att ditt barn skall få bäst möjlighet att utvecklas i engelska har vi flera handledare som själva bott i engelsktalande länder och med sin kunskap och pedagogik kommer att erbjuda läxhjälp med engelska genom vår läxhjälp online. Med vår gedigenhet och vår stora ambition att höja barns resultat och självförtroende så är vi säkra på att vi kommer att lyckas med vårt mål.

Gör studierna mer intressant det vill säga använd våran läxhjälp online. Detta lyckas våra handledare med då de är såpass kunniga inom engelska och kan väva in lärandet i roligare former än bara glosor. Detta gör det enklare och roligare för ditt barn att lära sig samtidigt som det blir lättare för hjärnan att absorbera information. 

Digital läxhjälp i engelska online

Använd våran digitala läxhjälp i engelska och stärk dina kunskaper inom det engelska språket. Du kommer att ha väldigt stor nytta av att lära dig engelska därför att många länder och även personer/företag i Sverige pratar engelska. Genom att testa vår digitala läxhjälp så kommer du ha lättare att klara vuxenlivet. Det är väldigt enkelt och smidigt att komma igång då vi använder oss av ett digitalt videosamtalsprogram som är väldigt lättanvändligt. Vi ser till att hjälpa dig med allt du behöver för att starta upp med NowStudys läxhjälp online.

Alla kan få digital läxhjälp men flest kunder hjälper vi

Flexibel läxhjälp med Engelska

Efter den stora effektiviteten vi erbjuder genom vår läxhjälp online så är vår största prioritering flexibilitet. Detta är för att ditt barn skall kunna erbjudas hjälp med engelska när han/hon behöver det och har energi till det. 

Paket för läxhjälp online med engelska

Vi erbjuder väldigt flexibel läxhjälp. Detta finns även i åtanke i våra olika paket och planer för digital läxhjälp online. Vissa av er behöver strukturerad läxhjälp online genom att erbjudas hjälp varje vecka, medan vissa av er bara behöver hjälp ibland.

Våra handledare med stor kompetens

Handledare på NowStudy har själva studerat i skolan, där de kämpat med engelskan och lyckats väldigt bra. Genom vår ambition- att bli Sveriges bästa läxhjälp online kommer våra handledare med pedagogik och erfarenhet hjälpa era barn att förbättra sina skolresultat.

Andra ämnen för läxhjälp online

Med vår läxhjälp online kan vi hjälpa dina barn med många ämnen. Vi kan hjälpa inom Matte, No, Svenska, Engelska, Moderna språk och SO. Ni kan få hjälp i flera olika ämnen genom att boka paket för vår läxhjälp online.

Jobba hos oss? mejla till adressen nedan.