fbpx

Läxhjälp online med bred kompetens i många ämnen

Letar du efter läxhjälp online med bred kompetens i många ämnen så har du hittat helt rätt. Vi är platsen för dig. Hos oss anpassar vi utbildningen efter de behov som du har och väljer ut den handledare som passar dig bäst.

Läxhjälp online med unga handledare

Vi erbjuder självklart sessioner med handledare via läxhjälp online. Våra handledare är unga och ambitiösa och har varit där ditt barn är nyligen. Vi VET vad som krävs för att uppnå högre resultat och motivation!

övningsuppgifter och övningsprov

Med våra prenumerationer får ditt barn erbjuds även tillgång till ett stort antal övningsuppgifter och övningsprov. Dessa hjälper ditt barn att komme mer beredd till prov!

Videogenomgångar med förståeliga förklaringar

För att göra det enklare för ditt barn att studera själv vill vi även kunna hjälpa genom ett stortal videogenomgångar för läxhjälp i flera olika ämnen. Hos oss finns flertal videogenomgångar inom prenumerationerna.

Chatt med handledare

När ditt barn studerar ensamt, kan han eller hon ha frågor som inte går att få svar på. Genom en prenumeration hos NowStudy- Läxhjälp online erbjuds tillgång till en vanlig chatt med handledare, där ditt barn kan få svar på frågor.

Digital läxhjälp med undervisning i många ämnen

Genom att använda våran digitala läxhjälp så stärker du dina kunskaper inom det ämne du behöver stöd i. Handledarna som jobbar hos oss levererar läxhjälp online med bred kompetens inom de flesta ämnena på grundskole och gymnasienivå som vi nu vill lära ut till dig som behöver. Vi har hög pedagogisk kompetens som leder till att vi kan hjälpa dig på bästa sätt med andra ord så kan vi därmed garantera att du kommer bli nöjd med våran digitala läxhjälp i annat fall får du alla pengarna tillbaka.

Du kommer att ha lättare för att klara dig genom vuxenlivet och ha flera valmöjligheter när du ska välja universet alternativt jobb. Goda resultat i skolan ger ett godare liv framöver. Ta vara på skolgången och testa vår digitala läxhjälp som är prisvärd och till för alla oavsett vart i landet du bor eller i vilket ämne du behöver träna på, vi kan hjälpa alla.

komma igång är väldigt enkelt och smidigt vi använder oss av ett videosamtalsprogram som är väldigt lättanvändligt. Vi hjälper dig med allt som krävs för att starta upp. NowStudys läxhjälp online är flexibla och står redo att hjälpa dig så tveka inte att kontakta oss.

Populära ämnen vi har läxhjälp online i är följande

Jobba hos oss? mejla till adressen nedan.